
آشنایی با آناتومی ناخن
ناخن یک قسمت مهم و جالب از بدن انسان است که بسیاری از ما به آن توجه نمی کنیم، اما نقش مهمی در حفظ سلامتی و زیبایی دست و پاهای ما دارد. آناتومی ناخن شامل سه قسمت اصلی است که هر کدام وظایف مختلفی را بر عهده دارند. ناخنها از قسمتهای مختلفی تشکیل شده اند: – صفحه ناخن – ماهک قسمت سفید رنگ که انتهای قسمت قابل مشاهده می باشد – قسمت انتهایی رشد ناخن ماتریس می گویند ناخن ها عضوی انعطاف پذیر و دائم در حال رشد هستند در قسمت ابتدایی که قابل کوتاه کردن هستند هیچ دردی حس نمی شود اما در قسمتهای روی بافت نرم به علت وجود عروق خونی و بافتهای نرم در زیر ناخن اگر هر آسیبی مانند بریدن یا قطع قسمتی از انگشت و ناخن طبیعی به ناخن وارد شود می تواند زیبایی ناخن را از بین ببرد عوامل زیادی هستند که می تواند به بیمار یا معیوب شدن ناخنها مجر شود درادامه به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد. اگرچه بسیاری از ما به ناخن هایمان توجه کافی نمی کنیم، اما آناتومی ناخن مفید و جذاب است. حفظ سلامت و زیبایی ناخن به توجه به این قسمت های اصلی نیاز دارد و مراقبت های منظم از ناخن میتواند به حفظ سلامتی و جذابیت آن کمک کند.ماتریکسں ناخن
ماتریکس بخشی است که صفحه ناخن شکل میگیرد. این قسمت از سلول های ماتریکس تشکیل می شود و محلی رشد و نمو ناخن است. ماتریکس شامل عصب ها، لنفها و رگهای خونی می شود تا سلولهای ماتریکس را تغذیه کند. بخش عینی ماتریکس که از زیر پوست زنده گسترش مییابد، ماهک یا ماه نیمه نامیده میشود سفید و به شکل هلال ماه در پایین ناخن است. اگر فردی وضعیت سلامتی خوبی نداشته باشد یا در ماتریکس زخمی وجود داشته باشد، روی ظاهر ناخن ها تأثیر می گذارد.لانولا (ماهکی) ناخن
یکی دیگر از بخشهای ساختمان ناخن لانولا (ماهکی) است: به قسمت هلالی شکل و سفید رنگ که در ته ناخن دیده میشود و از انتهای دیگر روشنتر است، لانولا میگویند. لانولا روی ماتریکس قرار دارد و بسیاری از سلولهای ماتریکس را در خود جای میدهد. لانولا یا ماه نیمه در ناخن شست بیش تردیده میشود.کوتیکول
کوتیکول از زیر پوستی می آید که بالای صفحه ناخن طبیعی قرار گرفته است و از ورود ماده و میکروارگانیسمهای خارجی جلوگیری کرده و مانع آسیب و عفونت می شود. به منظور جلوگیری از سوراخ شدن، فقط برای مراقبت از کوتیکول لازم است به طور منظم قسمت مرده کونیکول خود را بدون آسیب رساندن به بافت سالم بردارید .بستر ناخن
قسمتی از پوست که بدنه ی ناخن روی آن قرار گرفته و مانند بستری صفحه ناخن را در خود جای داده است. بستر ناخن است.صفحه ناخن
قسمت اصلی بدنه ی ناخن را صفحه میسازد. صفحه ناخن از لایه ای سلول های شاخه فشرده و شفاف تشکیل شده است که هیچ گونه عصب و رنگ خونی در آن وجود ندارد و به عنوان پوششی از بستر خود محافظت نموده و لایه های سلولی زیر آن سبب رشد و نمو ناخن میگردد.لبه آزاد
قسمتی از ناخن که مانیکور و پدیکور روی آن انجام شده است و از نوک انگشتان فراتر رفته است را لبه ی آزاد ناخن میگویند. وظیفه ی محافظت از بافت زیرین و نوک انگشتان به عهده ی این قسمت می باشد.رشد ناخن
از رشد ناخن ، ماتریکس ریشه ناخن به وجود می آید. رشد ناخنها تحت تاثیر عواملی نظیر سلامتی، بیماری و تغذیه می باشد. رشد ناخن از ماتریکس شروع شده و تا لب انگشت ادامه دارد و به طرف جلو است. به طور طبیعی ناخن ۲ الی ۳ میلیمتر در ماه رشد میکند. سرعت متوسط رشد در بزرگسالان یک هشتم اینج در ماه است.
ریشه ناخن کجاست؟
ریشه ناخن یا ناخن به عنوان بخشی از بدن انسان، در انتهای انگشتان و پاها قرار دارد و به داخل پوست فرو رفته است. این بخش از ناخن که به عنوان قسمت پیشین یا انتهایی شناخته می شود، از جوانه ی ماتریسی تشکیل می شود که در زیر پوست قرار دارد. ماتریس ناخن زمانی که در سطح پوست بیرون نهاده شده، از عناصر ریختشناسی صفحۀ پوستی (epidermal layer) بهره می برد. این عناصر شامل پوست (cuticle)، پوسته کاراتوز (stratum corneum) و لایه های چلدریفیکان (stratum granulosum) و پوشنده (stratum lucidum) می شود.این چهار لایه پوستی به نیروهای خارجی و قوای استاتیکی که روی ناخن وارد میشود، مقاومت می کنند.
ریشه ناخن، بخش پایینی و سفید رنگ ناخن است که در پایه آن قرار دارد. این بخش از ناخن بافت زنده است و از سرماخوردگی و آسیب دیدگی ناخن جلوگیری میکند. ایجاد ریشه ناخن توسط ماتریکس ناخن، یک منطقه خاص از پوست زنده اطراف ناخن، که سلولهای جدید را تولید میکند، صورت می گیرد. در صورت آسیب دیدگی این منطقه، ناخن جدید که به وسیله ماتریکس ناخن تولید میشود، ممکن است ضعیف یا غیر قابل شکستن باشد.

فواید ناخن
ناخن ها یک بخش از بدن ما هستند که نقش مهمی در حفظ سلامت و زیبایی انسان دارند. برخی از فواید و مزایای ناخن به شرح زیر می باشد: 1. حفظ سلامت: ناخن ها نقش مهمی در حفظ سلامت دست و پا دارند. آنها محافظ بسیاری از باکتری ها و انگل های مخرب است و باعث می شوند تا آنها به داخل بدن نفوذ نکنند. 2. افزایش زیبایی: ناخن های بلند و زیبا، ظاهر کلی دست و پا را بهبود می بخشند و زیبایی آنها را افزایش می دهند. 3. حفظ رطوبت: ناخن ها به عنوان یک لایه محافظتی علیه رطوبت هستند و باعث می شوند تا این بازدهی در دست و پا حفظ شود. 4. ارائه انعطاف پذیری: ناخن ها حالت و شکل مختلفی می توانند پذیرا باشند و انعطاف بیشتری را به دست و پا ها ارائه می دهند. 5. امکان تزیین: ناخن ها امکان تزیین به شکل های مختلف را فراهم می کنند و این امر می تواند منشاء خلاقیت و زیبایی شما شود. بنابراین، ناخن های سالم و زیبا نه تنها موجب افزایش زیبایی دست و پا می شوند بلکه نقش مهمی در حفظ سلامت این اعضای حیاتی دارند.
بیماریهای مختلف ناخن ها
ناخن ها بخشی از بدن ما هستند که اغلب همه ما توجه زیادی به آنها نمی کنیم. اما وجود بیماری های مختلف ناخنها می تواند به مشکلات جدی و از بین برنده شدن زیبایی ناخن ها و حتی ایجاد مشکلات سلامتی منجر شود. در این قسمت به بررسی برخی از بیماریهای مختلف ناخن ها و علائم آن ها میپردازیم.
1- قارچ ناخن: یکی از بیماری های پرتکرار ناخن ها، قارچ ناخن است. این بیماری باعث تغییر رنگ و شکل ناخن ها می شود و میتواند به صورت عفونتی و یا غیر عفونی باشد. ناخنهای آلوده به قارچ معمولاً ضعیف، شکننده و زرد رنگ هستند.
2- تاثیرات پیش کشش توسط خط و چینها: وجود خط ها و چین های عمیق در ناخنها ممکن است نشانه ای از مشکلات سلامتی مختلف در بدن باشد، مانند کمخونی، افت فشار خون، عفونت، ویتامینهای نیازمند و غیره.
3- پسوریازیس ناخن: پسوریازیس یک بیماری پوستی است که ممکن است تاثیرات خود را روی ناخنها نیز گسترش دهد. این بیماری منجر به تغییر شکل و رنگ ناخن ها، پوسته شدن و ضخیم شدن آنها می شود.
4- التهاب ناخن: التهاب ناخن یک وضعیت التهابی است که معمولاً به دنبال آسیب دیدن ناخن ها و اطراف آن ها ایجاد می شود. علائم آن شامل قرمزی، درد، تورم و تغییر شکل ناخن می باشد.
5- بیماریهای عفونی: بعضی از بیماری های ناخن ها ممکن است از طریق عفونت های قارچی، باکتریایی یا ویروسی ایجاد شوند. این بیماری ها می توانند باعث تغییرات شدید در رنگ، شکل و ضخامت ناخن ها شوند.
به طور کلی، حفظ بهداشت و آرایش ناخن ها، نظارت بر تغذیه و سلامتی عمومی بدن و در صورت وجود هرگونه مشکل در ناخن ها، مشاوره با پزشک متخصص پوست و مو توصیه میشود. درمان به موقع بیماری های ناخن ها میتواند از عوارض جدی و از بین برندگی زیبایی ناخن ها جلوگیری کند.
راز سلامت ناخن ها
ناخنها قسمت مهمی از جسم ما هستند و به سلامتی آنها نیاز داریم. ناخن های سالم باعث زیبایی دست ها میشوند و نشان از بهداشت و تمیزی هستند.
1. مراقبت از نظافت ناخن ها: برای حفظ سلامت نوک ناخن ها از ابزارهای تمیز و ضدعفونی استفاده کنید. همچنین پوست اطراف ناخن را تمیز نگه دارید تا از عفونت جلوگیری شود.
2. استفاده از روغن: برای نرمتر و سالمتر شدن ناخن ها میتوانید از روغن های مرطوب کننده استفاده کنید. روغن هایی مثل روغن زیتون، آووکادو یا آرگان برای این منظور مناسب هستند.
3. خوردن مواد غذایی سالم: مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مثل پروتئین، آهن و کلسیم برای سلامت ناخن ها بسیار مهم است. مواد غذایی مانند میوه، سبزیجات، غلات کامل و ماهی حاوی این عناصر غذایی هستند.
4. استفاده از پوشش محافظ: هنگام استفاده از مواد شوینده یا مواد شیمیایی نگهدارنده حفاظتی برای ناخن های خود استفاده کنید تا از خشک شدن و آسیب دیدن آنها جلوگیری کنید.
5. استفاده از نرم کننده ناخن: برای نرم تر شدن ناخن ها میتوانید از نرم کننده های مخصوص محافظ گذاری از ناخن استفاده کنید. این محصولات می توانند ناخن ها را نرم و استحکام بیشتری ببخشند.
با انجام این تدابیر، میتوانید به سلامت و زیبایی ناخن های خود دقت کنید و از آنها لذت ببرید. به یاد داشته باشید که ناخنهای سالم نشانهای از بهداشت و اهمیت شخصی شما هستند، بنابراین مراقبت کافی از آنها را فراموش نکنید.

مواد غذایی لازم برای رشد ناخن ها و رفع شکنندگی ناخن ها
1. پروتئین: مصرف غذاهای حاوی پروتئین مانند ماهی، مرغ، تخم مرغ، لبنیات، نخود و لوبیا می تواند به رشد ناخن ها کمک کند. 2. ویتامین های آنتیاکسیدان: ویتامین هایی مانند ویتامین C، ویتامین E و ویتامین A مواد غذایی موثر برای تقویت ناخن ها هستند. 3. اسیدهای چرب امگا-3: مصرف ماهی چرب مانند سردابی و ماهی هایی مانند ماهی قزل آلا و تن میتواند به تقویت ناخن ها کمک کند. 4. زینک و آهن: این دو مواد معدنی نیز برای رشد و تقویت ناخن ها حائز اهمیت هستند. غذاهای حاوی زینک مانند گوشت قرمز، آجیل و برنج و غذاهای حاوی آهن مانند گوشت قرمز، تخم مرغ و سبزیجات تاریخهای قرمز را میتوان در جور غذایی برای تقویت ناخن ها بهکار برد. 5. آب: مصرف آب کافی و توجه به آبخوردن میتواند به از بین بردن شکنندگی ناخن ها کمک کند. 6. مواد غذایی حاوی سیلیس: مصرف مواد غذایی حاوی سیلیس مانند خیار، توتن، بادمجان و گوجهفرنگی نیز می تواند به تقویت و رشد ناخن ها کمک کند. اگر شما هم در شهر کرج زندگی می کنید و به دنبال یک سالن زیبایی با کیفیت برای انواع خدمات تخصصی ناخن از جمله کاشت ناخن در کرج , ترمیم ناخن کرج , پدیکور کرج و مانیکور در کرج و… می باشید ، می توانید از خدمات مجموعه سالن تخصصی ناخن مهسا رحمانی استفاده نمایید. همچنین اگر به دنبال افزایش زیبایی و جذابیت دستها و پاهای خود با کاشت ناخن در کرج می باشید. با انتخاب سالن زیبایی ناخن در کرج با کیفیت و تکنسینهای ماهر و باتجربه خانم مهسا رحمانی میتوانید از خدمات حرفهای و با کیفیت بالا برخوردار شوید و با اطمینان از زیبایی و جذابیت دستهای خود لذت ببرید.این سالن یکی از سالن های تخصص ناخن در کرج می باشد که از بهترین مواد و متریال با کیفیت بالا استفاده می نماید.اشتراک مقاله در صفحات اجتماعی
سوالات متداول
انواع خدمات تخصصی ناخن از جمله کاشت ناخن , ترمیم ناخن , پدیکور و مانیکور ناخن , کاور ناخن , طراحی ناخن , لمینت ناخن , پارافین تراپی , مانیکور خیس در کرج و …. با بهترین مواد و متریال انجام می شود.
لطفا برای اطلاع از هزینه و قیمت انواع خدمات تخصصی ناخن در کرج با شماره 09904624232 تماس گرفته مشاوران سالن تخصصی ناخن مهسا رحمانی پاسخگوی تمام سوالات شما عزیزان می باشند.
تمام دوره های آموزشی تخصصی ناخن شامل کاشت ناخن , ترمیم ناخن , طراحی ناخن , پدیکور , مانیکور , و…. توسط سرکار خانم مهسا رحمانی با جدیدترین روش ها آموزش داده می شود.بعد از اتمام دوره آموزشی مدرک فنی و حرفه ای داده خواهد شد.
بله ! ما به شما اطمینان می دهیم یکی از بهترین مراکز سالن تخصصی ناخن در کرج می باشیم که از بهترین و با کیفیت ترین مواد و ابزار و متریال استفاده می نماییم.
سالن تخصصی ناخن مهسا رحمانی با چندین سال سابقه درخشان در خدمات ناخن،بهترین کیفیت و قیمت را برای شما عزیزان ارائه می دهد.
تمامی ناخن کار های سالن تخصصی ناخن مهسا رحمانی، دارای چندین سال سابقه فعالیت معتبر هستند و همچنین تمامی پرسنل سالن مهسا رحمانی کاملا مجرب بوده و بهترین کیفیت کار را به شما ارائه خواهند داد.
اگر مایل به رزرو وقت هستید،با شماره 09904614232 تماس حاصل فرمایید.